Vem vet mestVem vet mest är ett tv-program som har setts av de allra flesta personer i Sverige.

Programmet har sänts i svensk tv i 8 säsonger hittills och det är den duktiga programledaren Rickard Olsson som syns i tv-rutan när det spelas ”Vem vet mest”.
Vem vet mest sänds alltid i kanal 2 som sänds av SVT. Att vinna Vem vet mest är något som många vill göra och det är faktiskt väldigt många som söker sig till programmet varje säsong. Det är nog fler människor än du tror som har legat och slötittat på Vem vet mest genom åren. Programmet är lärorikt och roligt om du har tid över att ta det lite lugnt och ligga i soffan.
Många bra frågesporter som sänds på tv i Sverige är väldigt populära och t.ex. På spåret är ett tv-program som väldigt många i Sverige följer på fredagskvällarna. Deltagarna i Vem vet mest tas ut av SVT och det går att ansöka för att få vara med i programmet.

 

Programledaren Rickard Olsson i Vem vet mest
Programledaren Rickard Olsson i Vem vet mest

 

Rickard Olsson är en otroligt duktig programledare som har hållit i programmet ganska många och och han kommer nog att fortsätta med detta eftersom han verkligen är varm i kläderna när han håller i programmet.

 

vem-vet-mest-sverige

Det hade varit roligt om någon, någon gång gjorde en sammanställning på alla frågor som har varit med i Vem vet mest så att folk kan läsa på på internet för att lära sig frågorna som ställts i programmet. Det finns en hel del klipp från vem vet mest som är otroligt roliga och du kommer garanterat att ha roligt om du söker på klippen. Ibland är det riktigt mycket humor i programmet och folk som gör bort sig!