Trivial PursuitTrivial Pursuit är ett riktigt roligt frågespel.  Spelet håller hög klass och har funnits länge. Redan 1985 blev spelet utsett till det bästa sällskapsspelet i Sverige.
När du spelar trivial pursuit får du olika frågor och varje färg som du går på har en kategori som du skall svara på en fråga för att sedan samla tårtbitar till du har klarat olika frågor.

Känt frågespel

Trivial Pursuit är ett världskänt frågespel och har sålt i otroligt många exemplar världen över. Då och då uppdateras frågorna i trivial pursuit vilket är roligt och lärorikt.
trivial-pursuit
Om du lyckas lära dig alla frågorna i TP som är förkortningen till Trivial Pursuit så är du riktigt duktig på att lära dig. Det är riktigt få som kan alla frågorna i spelet TP. Om du vill prova på nya roliga frågespel så kan På spåret vara ett perfekt spel för dig. På spåret är  billigt och väldigt underhållande.
Du kan spela sällskapsspel oavsett hur gammal eller ung du är. Det finns bra sällskapsspel för alla åldrar. Om du är lite äldre så kanske de roligaste spelen är frågespel,  men även brädspel kan vara roligt om du är äldre.

Tycker du om brädspel eller frågespel?

Barn brukar tycka om brädspel, men frågespelen oftast spelas av tonåringar och vuxna.