Nya sällskapsspel 2015Det finns massor av olika roliga frågespel på marknaden nu och nästa varje år kommer det nya frågespel som hela tiden uppdateras med nya frågor så att du håller dig uppdaterad.

Nya frågespel

Några av de nya frågespelen är På spåret och Hönan eller ägget?
På spåret är självklart uvecklat efter tv-programmet som har gjort acceptera i många år på SVT och som faktiskt för varje år får fler tv-tittare som älskar på spåret. För att man ska kunna spela på spåret själv har det därför utvecklats ett bräd och frågespel som man kan spela hemma för att känna på hur det är att sitta i 1:a klass eller i dressinen  i på spåret.

På Spåret

På spåret är ett tv-program som sänts länge och många tycker om. På spåret har delvis vuxenhumor och är ett väldigt lärorikt program och titta på, dessutom gillar många på spåret som frågespel och sällskapsspel. När på spåret kom son sällskapsspel blev det också en succé.
Inför 2016 kommer det att komma en hel del nya frågespel som hela tiden utvecklad och där frågorna kanske inte blir svårare, men i alla fall fler frågor till de flesta frågespel som hela tiden utvecklas och du kan lära dig mer av.
Brukar du läsa på frågorna till frågespelen innan du spelar med någon annan? Det kan  vara en bra taktik om du vill briljera i frågespelen som du spelar.
De mest populära frågespelen genom tiderna är risk, monopol och Trivial Pursuit.  Dessa spel är fantastiska men skall du lära dig något nytt så är rekommendationen att köpa ett frågespel med nya frågor.