Säsongsstart På Spåret 2015 

 

Säsongsstarten av På Spåret 2015 är nu spikad. Den 20 november börjar på Spåret att sändas igen på svt.

På Spåret är ett succé program som har hängt med i många år och På Spåret 2015 är bara starten då programmet även fortsätter in i nästa år 2016.

Startfältet i på spåret 2015/2016 är väldigt intressant och roligt. Det är bland annat sportikoner, författare och komiker som kommer att ställa upp som tävlande i På Spåret.

Åsa Sandell som är mest känd för sin boxningskarriär kommer att vara en intressant tävlande i På Spåret, tillsammans med den kända fotbollsdomaren Jonas Eriksson kommer de nog att bilda ett starkt par I På Spåret.

Filip och Fredrik är också tillbaka i På Spåret 2015/2016 och det är nog få som tror att de inte är ute efter en revansch efter en tung förlust i finalen förra året av På Spåret. Filip och Fredrik tillför programmet mycket både i form av humor, men de besitter även en oerhörd kunskap om alla möjliga ämnen.

Det tredje paret som kommer att vara med i På Spåret är David Lagercrantz och Viveca Sten, båda författare och troligtvis väl pålästa personer. Författare brukar ha ett bra minne och tillsammans har de nog en gedigen kunskap om ganska många ämnen och kommer även dem vara ett riktigt starkt par I tävlingen På Spåret.

Städerna som kommer att besökas i På Spåret 2015/2016 vet ingen just nu om och de tävlandes har nog legat i hårdträning en lång tid för att inga göra bort sig i På Spåret.

På Spåret är oerhört av personer i de flesta åldrar. Bara på Facebook har På Spåret gruppen över 47.000 personer som gillar. Målgruppen till På spåret är bred och ses av människor i de flesta åldrar.

Det ska bli roligt att se vilka alla de tävlande i På Spåret 2015/2016 kommer att vara.Vinnarna av På Spåret 2016 är ännu ej korade och det kommer att bli en intressant tävling att följa.

Bänka dig framför tv:n på fredagskvällarna framöver och titta på ”På Spåret”, som även i år kommer att hållas av den otroligt duktiga programledaren Kristian Luuk som gör ett riktigt bra jobb i programmet.