Publik i På SpåretVill du vara publik i På Spåret? Om du gillar programmet kan det vara en riktigt rolig upplevelse att sitta med i publiken en gång och se programmet live. Det är underhållning på hög nivå, då både musik och underhållning i På Spåret håller högsta klass. Det är inte så konstigt att programmet är det absolut mest populära frågesportsprogrammet i svensk tv.
Vill du ansöka till att bli en i publiken till På Spåret ska du kontakta svt för att försöka få biljetter till På Spåret. Har du tur får du en plats i publiken till programmet och får uppleva underhållningen på plats, något du sent kommer att glömma.
Musiken i på spåret brukar vara riktigt bra och bandet spelar musik som i historien oftast varit riktigt populär och framförallt ihågkommen.  Frågan är bara om de tävlande kommer på vilka låtar som spelas. Bandet som heter augustifamiljen spelar i På spåret, och startades redan 2006 och de som spelar har tidigare gjort musik med Göteborgssonen Håkan Hellström. Bandet augustifamiljen kan spela olika typer av musik och är en orkester av hög klass. De har egna låtar, och är framförallt riktigt duktiga på att spela äldre låtar, men behärskar också nya låtar.