Programledare i På SpåretProgramledarna i På spåret har varit två stycken genom åren. Den första Ingvar Oldsberg och den andra Kristan Luuk. Både två är duktiga programledare som har lett ett av de största tv-programmen i svensk historia.

Redan 2009 tog Kristian Luuk över På Spåret och har sedan dess varit med och fortsatt programmets succé genom åren. Innan Kristian tog över rollen som programledare i På Spåret var det Ingvar Oldsberg som höll i programmet och gjorde under många år ett fantastiskt arbete som programledare.

Kristian Luuk
Kristian Luuk

Domare

Idag är det den duktiga språkvetaren och historikern Fredrik Lindström som agerar domare i På Spåret. En otroligt kunnig domare som är hård i sina bedömningar. Tidigare var det Björn Hellberg som med sin fantastiska kunskap var domare i På Spåret. Även Carl Jan Granqvist har varit domare i programmet genom åren. Den mest kompetenta domaren får man nog ända säga var Björn Hellberg som har ett kunskapsregister som nästan är utanför denna värld när det gäller historia. Många som sett programmet förknippar nog faktiskt det med Björn Hellberg och hans kunskap.7

Vinnare på Spåret

Vinnarna i På spåret 2015 var Elisabet Höglund och Jesper Rönndahl som gjorde en fantastisk tävling och briljerade många gånger med sin kunskap. Det skall bli roligt att se vilka som kommer att bli de vinnare av på spåret 2016, då det är en prestigefylld tävling i svensk tv som många kändisar skulle vara riktigt nöjda om de lyckades ta hem!