Nya deltagare i På Spåret

Det kommer att bli en väldigt intressant omgång av På Spåret 2015 som även kommer att hålla på till under 2016. På Spåret har verkligen lyckats få riktigt roliga och intressanta deltagare till årets upplaga av På Spåret. SVT har redan gått ut med vilka som kommer att vara deltagarna i På Spåret 2015/2016. I första tvälingsgruppen i programmet kommer bland annat David Lagercrantz, Viveca Sten, Jonas, Eriksson, Åsa Sandell, Filip Hammar och Fredrik Wikingsson att delta och tävla i På Spåret. 

  

 

Andra deltagarna som är klara för att tävla i På Spåret 2015 är:

 

Petra Mede som mest är känd för din programledarroll och har bland annat lett Eurovisionsschlagerfestivalen.

Petra Mede
Petra Mede

Peter Magnusson kommer också att vara med och tävla i På Spåret och skådespelaren som är mest känd för medverkande i svenska filmer kommer att förgylla programmet med mycket humor.

Peter Magnusson
Peter Magnusson

Louise Epstein som är programledare i svensk radio kommer också att vara med i På Spåret och det kommer att bli intressant och se vilka kunskaper hon besitter.

Louise Epstein
Louise Epstein

Thomas Nordegren som också är programledare i radio, har varit med i På Spåret 2014/2015 och kommer även i år att tävla tillsammans med Louise Epstein.

Thomas Nordegren
Thomas Nordegren

Aino Trosell som är dramatiker och även författare kommer att vara med i tävlingen tillsammans med Tina Mehrafzoon och detta par kommer att bli riktigt intressant att följa i På Spåret 2015/2016.

Frågorna i På Spåret är oftast kopplat till en stad som deltagarna åker till och det brukar vara intressanta frågor i på Spåret och det hoppas vi även i kommande säsong av På Spåret.

 

Köp på spåret här
På Spåret
På Spåret