Mindre än en månad kvar till På Spåret drar igångNu är det mindre än en månad kvar till den 20 november då På Spåret 2015 drar igång!

Fredagen den 20 november kommer allt vara som vanligt igen och som många längtar efter kommer På Spåret att dra igång igen i SVT. Kristian Luuk och Fredrik Lindström som även i år kommer att leda det populära programmet är taggade inför starten av årets På Spåret och det kommer att bli en rolig säsong av den populära frågesporten på tv.

Många av årets tävlande i På Spåret besitter en kunskap som är enorm och det kommer att bli riktigt intressant hur de olika lagen i På Spåret kommer att ställa sig när de tävlar emot varandra.

Underhållnings och nöjesprogrammet På Spåret har varje år otroligt många tittare och det är nog få frågesportprogram som kan mäta sig med den ökningen programmet har haft i tv tittare varje år. När säsongen 2015/2016 av På Spåret kickar igång gäller det att bänka sig framför tv;n för att få både underhållning och kunskap i ett program som du kan lära dig massor av. En del frågor är intressanta och en del mindre intressanta och det är nog det som gör charmen av tv-programmet och anledningen till varför fler och fler älskar På Spåret. Det finns även en facebook-grupp idag där du kan få nyaste informationen om vad som händer i programmet På Spåret, så har du inte redan gjort det så är det dags att gå in och gilla På Spåret på Facebook. 

Det ska bli roligt att se vilka städer som programmet kommer att ta sig till år 2015 och 2016.Vilka städer kommer På Spåret att besöka i år?
Vilka städer kommer På Spåret att besöka i år?

 

 

På Spåret genom tiderna

Genom åren som har gått har På Spåret ökat och ökat för varje säsong som programmet har sänts på SVT och idag är På Spåret kanske ett av de allra mest populära familjeprogrammen som sänds på SVT, därför har På Spåret självklart bästa sändningstid på fredagskvällarna när folk är lediga och har tid att sätta sig i soffan för att se bra avsnitt av På Spåret.

På Spåret på Youtube

Om du är intresserad av att se roliga klipp eller lärorika klipp om På Spåret så är ett bra tips att söka på Youtube för att hitta roliga klipp och minnen från gamla säsonger av På Spåret. Kanske är du intresserad av att träna dig på lite frågor i På Spåret och spela spelet själv hemma? Ett gott tips är då sällskapsspelet På Spåret som passar väldigt bra för familjen!

Vart tar spåret vägen?
Vart tar spåret vägen?