Ingvar OldsbergIngvar Oldsberg är en duktig programledare som ofta brukar synas i tv-rutan när det är frågesport eller liknande på tv eller SVT. Han har genom åren gjort många kända framträdanden som han har blivit populär hos det svenska folket för att han är både duktig och väldigt folklig.

Ingvar Oldsberg har bland annat i lång tid varit programledare för På Spåret, men han har även haft hand om Bingolotto och Sverige quizen och han är en otroligt folkkär kille som nästan alla har sett på tv någon gång.

Ingvar brukar ofta leda TV-programmen själv, men ibland har han även någon kompanjon som t.ex. Björn Hellberg som han hade På Spåret med och som tillsammans har spelat in Sverige quizen. Björn Hellberg är en person som kan otroligt mycket om idrott och sport, det är få i Sverige som kan så mycket historia inom idrott och sport som Björn Hellberg.

Björn Hellberg och Ingvar Oldsberg kompletterar varandra otroligt bra i de tv-programmen som de har sänt genom tiderna. Det är alltid roligt att följa tv-programmen med dessa två profiler.

Innan Kristian Luuk tog över rollen som programledare för På Spåret var det alltså den duktiga programledare Ingvar Oldsberg som höll i rodret när På Spåret sändes i svensk tv.