Första avsnittet av På Spåret 2015Första avsnittet av På Spåret säsongen 2015/2016 kommer att bli väldigt spännande. De tävlandes i På Spåret kommer att ställas inför kluriga frågor och ingen vet ännu vilka städer som kommer att besökas I På spåret.
Underhållningsprogrammet kommer även i år att hålla hög klass och det är alltid roligt att sätta sig framför tv:n och titta på På Spåret.
Programmet har i många år varit en stor succe, och de mesta talar även för att årets säsong av På Spåret kommer att bli riktigt bra.
Deltagarna i på spåret har olika erfarenheter från olika branscher och alla tävlandes i på spåret är väldigt kunniga. Det ska bli kul att se vem som blir vinnare av årets på spåret.
Vill du följa På Spåret på sociala medier så finns bland annat en grupp på Facebook om på spåret där du kan läsa och lära dig mycket om programmet. Om du gillar gruppen på spåret kommer du inte att ångra dig. Det är redan idag nästan 50.000 personer som gillar på Spåret på Facebook.
Programmet är ett av de allra mest populära programmen som sänts I svensk tv och vid finalerna är tittarsiffrorna på på spåret skyhöga, vilket inte är så konstigt då programmet håller en väldigt hög klass.