20 november börjar På SpåretPå spåret 2016 kommer att bli en spännande säsong. Redan den 14:e september gick svt ut med vilka som kommer vara med och tävla i På Spåret 2016/2017.

Tävlande i På Spåret

Det kommer bland annat vara det populära paret Filip och Fredrik som är med och tävlar i år igen i På Spåret. När Filip och Fredrik är med i På Spåret kommer man kunna garantera underhållning och bra humor!
Mottävlande till Filip och Fredrik kommer bland annat vara Viveca Sten och David Lagercrantz som både är författare. David Lagercrantz är nog mest känd för sina Millennium böcker och har nog genom åren läst väldigt mycket och skaffat sig mycket kunskap.
Andra intressanta tävlande är Åsa Sandell som har ett förflutet som rejäl tävlingsmänniska och proffsboxare, det ska bli roligt att se vad Åsa kommer att kunna bevisa i På Spåret.
Åsa Sandell kommer att tävla tillsammans med fotbollsdomaren Jonas Eriksson och detta par kommer nog vara riktigt svåra att slå om det kommer sportfrågor i På Spåret.
Det kommer att bli en väldigt intressant säsong av På Spåret och många av de tävlande har mycket kunskap om olika saker.
Filip och Fredrik är nog också väldigt sugs på revansch efter en bitter förlust i finalen 2014/2015 av På Spåret. Troligtvis kommer de till denna säsongen ännu mer förberedda på alla möjliga frågor och framförallt med mycket charm och humor!
Åsa Sandell och Jonas Eriksson kommer troligtvis vara ett starkt par i På Spåret och det ska bli roligt att följa tävlingen.
Åsa Sandell, deltagare i På Spåret 2015
Åsa Sandell, deltagare i På Spåret 2015


När börjat på Spåret 2015?

Nu är även datumet spikat då På Spåret startar 2015 och det blir den 20:e november som du skall bänka dig framför tv:n för att följa säsongsstarten av På Spåret. Det kommer att bli många roliga timmar framför tv:n även i år. Kristian Luuk och Fredrik Lindström kommer att vara programledare även i årets säsong av På Spåret.