På spåretRedan 1987 sändes det första avsnittet av det otroligt populära svenska underhållnings och frågesportprogrammet På spåret.
På spåret på tv handlar om att två lag som tävlar mot varandra reser någonstans och lagen skall lista ut vart de är på väg. Ju fortare de svarar efter ledtrådarna, desto mer poäng får de tävlande. De tävlande i På spåret är kända personer som väldigt många gånger är otroligt duktiga.
En annan gren i På spåret är idag ”Vem där?” I denna fråga får de tävlande olika ledtrådar i form av bilder och filmer och skall under tiden koppla samman detta till en person som man efterfrågar.
På spåret har genom alla år varit ett väldigt populärt tv-program med otroligt många tv tittare vilket har gjort programmet till en succé i Sverige!

På spåret som sällskapsspel

På spåret har nu kommit som sällskapsspel. Efter succén i tv programmet på spåret har man nu också tagit fram ett sällskapsspel som heter på spåret som är ett otroligt roligt spel.
Frågorna i på spåret är inte alltid helt enkla och du lär dig massor när du spelar på spåret. Genom att titta på på spåret kan du också lära dig massor om saker som du inte visste innan.
När du spelar på spåret så måste du tänja noggrann för att kunna svara på frågorna och att spela på spåret hemma känns ungefär på samma sätt som att titta på det på tv även om det kanske är lite enklare att svara på frågorna hemma än när du är i direktsänd tv.
pasparet
Det finns massor av roliga sällskapsspel som du borde ha hemma, men På spåret är ett måste att ha i ditt hem!

På spåret bok

Har du inte den redan så är det dags för dig att ta dig en rejäl funderare på om du inte skall köpa ”På spårets bok”.
Boken är en fantastisk bok som man gjort till tittarna till succeprogrammet På Spåret. I boken får du utmaningar och frågor som är kluriga och svåra, men ändå perfekta för dig som vill ha en trevlig kväll med dina nära, kära och bekanta. Till frågorna får du fyra alternativ att svara på, varav ett självklart är det rätta svaret till frågan. Även om ni inte är några stycken som skall spela på spåret en kväll så kan du spela spelet själv och lära dig mycket om både städer och historia. Det finns olika typer av frågor och det kan vara frågor om Sverige, Världen, Historia, Kultur och Nöje, men även Djur och Natur och sport är frågor som finns i boken. Spelet På spåret är enkelt att lära sig och framförallt en riktig hit att ta fram när du vill ha en rolig spelkväll med dina vänner eller din familj.
pasparetbok

Programledarna i På Spåret är de två otroligt duktiga tv-profiler nämligen Fredrik Lindström och Kristian Luuk.

På spåret har även en facebooksida som snart har över 50.000 följare, vilket vittnar om att programmet är ett väldigt populärt tv-program.