Spelet på Spåret

På spåret

Spelet på Spåret

Spelet på Spåret
På spåret är ett riktigt roligt frågespel.  Om du är ett riktigt fan av på spåret är det ett måste att själv ha ett eget spel som du kan spela hemma! Ett sällskapsspel som kommer från ett tv-program gör att många känner sig hemma och bekväma med att spela spelet.
Programmet som har sänts på svt i många år har blivit en succé redan från starten och nu finns spelet och programmet även som sällskapsspel och bok, då du kan studera och lära dig frågorna som ställs i På Spåret spelet.
Inför säsongen 2016 av På spåret så kommer inspelningarna av programmet att börja i september och det skall bli roligt att se vilka deltagare som kommer att vara med i På Spåret 2016. Deltagarna i PÅ SPÅRET brukar vanligtvis vara kändisar, men när du spelar spelet hemma kan du tävla mot dina vänner och bekanta och utmana dem i den fantastiska programidén som handlar om kunskap.
 

Sällskapsspelet På Spåret har blivit en succé

Det är inte bara programmet På spåret som har vuxit ständigt utan även spelet, frågespelet På spåret har blivit väldigt populärt och finns idag i många hem i Sverige. Programidén är fantastisk, men även spelet är riktigt roligt och underhållande. Du kommer att lära dig massor när du spelar spelet och du kommer dessutom att ha en riktigt rolig kväll när du ger dig an utmaningen och spelar spelet. Att utvecklas inom frågesport är roligt, och sedan länge har tipspromenader varit en prestige för många människor och det är nog därför spel som detta går så bra hem hos många! På tv är det ofta bra artister i programmet och det mesta pekar på att programmet kommer att få fler och fler tittare ju mer åren går, då programledarna och de tävlande verkligen ser till så att publiken får underhållning på hög nivå!

[caption id="attachment_186" align="alignnone" width="463"]Spelet på Spåret Spelet på Spåret

pasparetbok

 

Köp på spåret här