Spelet Geni

Geni

Fråge och sällskapsspelet Geni är ett fantastiskt spel som många har spelat genom åren. Frågorna i Geni har uppdaterats och det kommer då och då nya utgåvor och jubilieumsutgåvor och spelet Geni. 

Geni Pocket
Geni Pocket

Geni som Pocket är en bok med frågor som du kan läsa på från spelet Geni.

Om du istället väljer att köpa spelet Geni kan du spela spelet som ett sällskapsspel med dina vänner och bekanta. En riktigt genikväll är det få saker som slår!

Spelet Geni
Spelet Geni

 

Genom att spela detta spel kommer du att lära dig massor och du kommer dessutom ha väldigt roligt under tiden du spelar geni. Geni är precis som det låter, ett ganska svårt spel. Men du kommer att lära dig massor av att lära och svara på frågorna i Geni. Om du läser igenom 5 frågor per dag till exempel så kommer du utöka ditt kunskapsregister markant på kort tid. När du spelat sällskapsspel skall du vara några stycken så att det blir roligare när ni spelar mot varandra. Om man är ett flertal under tiden man spelar kan man också skratta och ha roligt tillsammans. Det är få som kan alla frågor, men blir du riktigt duktig så varför inte? Köp spelet nu så att du har ett försprång på dina vänner och bekanta när spelet åker fram.

När du spelar spelet kan du vara 2-6 spelare och det finns sex olika kategorier i de flesta spel, om du lär dig vilken kategori du är bra på så kommer det underlätta för dig i spelet.Din kunskapsnivå kommer snabbt att öka när du redan första gången har spelat spelet. Ett spel som är ett måste att ha i alla hem, om du inte har det så köp det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *