Om tvfrågesport.seOm tvfrågesport.se:

Tvfrågesport är en hemsida som startats för att du som tv-tittare enkelt skall kunna ta reda på svar på frågor som sänds i svensk tv. De olika tv-programmen som man har som frågesport i svensk tv är de allra flesta väldigt roliga att titta på och framförallt om du är med vänner hemma så kommer du att ha en rolig kväll framför t.ex. På spåret, vem vet mest?, Vem vill bli miljonär eller Smartare än en femteklassare.

Varför är frågesport så populärt?

Varför frågesportprogram har blivit så populära i svensk tv är svårt att säga, men mycket handlar om duktiga programledare och att folk gillar att utmana sig själva framför tv:n, men även se när kändisar eller andra människor lyckas eller misslyckas i tv.

Frågesport på TV har sedan länge varit populärt i Sverige och det ökar för varje år av tittare som vill lära sig mer av frågorna i programmen som har med frågesport att göra. I många år var det program som Jeopardy som dominerade, numer är det ett svensk program som heter Vem vet mest som är väldigt populärt och sänds många timmar i svensk tv.